menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Zoetermeer weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Zoetermeer

Een kundige Mediator uit Zoetermeer helpt u graag verder.

Mediator Zoetermeer, een win-win situatie voor beide partijen

Doorgaans wordt een mediator ingeschakeld wanneer u en de betrokken partij er middels een bemiddelingstraject uit willen komen. Vòòrdat er een rechter aan te pas komt dus! Namelijk, bij een uitspraak van een rechter altijd sprake zijn dat één van de partijen de zaak verliest, waardoor de daadwerkelijk oorzaak van een conflict niet is opgelost. Mediation kiest u voor u allebei.

In een sessie met een mediator zal deze zich beperken tot vragen stellen en het gesprek leiden, en niet advies geven. Natuurlijk geeft de mediator informatie die benodigd is. Om tot een oplossing te komen is er de wil van betrokken partijen nodig om het conflict tot een goede oplossing te brengen. Het punt is, beide partijen moeten naar elkaar luisteren en de ander zijn of haar situatie kunnen begrijpen.

De eerste sessie zal bestaan uit een uitleg van het totale proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. In de overeenkomst staan dingen zoals het waarborgen van de vertrouwelijkheid van de gesprekken en dat alle gesprekken op vrijwillige basis plaatsvinden.

Is het punt bereikt dat alle dieperliggende oorzaken boven tafel zijn en voor alle partijen goed zijn besproken, dan kan het onderhandelingsgesprek plaatsvinden. Daarna kan er in de afrondende fase een definitieve oplossing bereikt worden, welke dan vastgelegd wordt in de vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misverstanden over wat er is afgesproken.

Een mediator uit Zoetermeer kan onder andere worden ingeschakeld voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere zakelijke conflicten
  • conflicten met overheidsinstanties
791
Klanten geholpen met mediators vergelijken
6.263
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Zoetermeer

Arbeidsconflict in Zoetermeer? Zakelijk mediation!

Conflicten van juridische aard liggen voor een ondernemer altijd op de loer. Wellicht is er een vertrouwensbreuk tussen een zakenpartner en u ontstaan? Zo kunt u een geschil met een medewerker krijgen, of er ontstaat een conflict met een klant of een leverancier.

De gang naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste zet is? Stel dat u een juridisch probleem met een klant heeft, dan houdt een gang naar de rechtbank vaak ook in dat uw relatie met de klant definitief stuk is. Een gang naar de rechtbank is dan wellicht een te grote stap als het om een klant gaat die u niet wilt missen. En hoe hoog de conflictsituatie met uw personeelslid ook is opgelopen, een medewerker kan nog veel flinke problemen zorgen.

Hoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor bijna alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Vaak zit het probleem bij conflicten in het feit dat het hele conflict inmiddels behoorlijk op de spits is gedreven en geen enkele partij iets wil toegeven. Om toch tot een oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank, kunt u denken aan een mediator.

Is er sprake van een een juridische conflict en wilt u dit niet voor de rechtbank oplossen? Dan kunt u een mediator inschakelen. Als u werkzaam bent in Zoetermeer of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Zodra u uw gegevens hier achterlaat ontvangt u snel prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Zoetermeer.

mac
mac
img

Ik ben Nicholas de Visser, regiomanager in Zoetermeer. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Zoetermeer.

Op zoek naar professionele mediators uit Zoetermeer?

Wanneer u een mediator zoekt, dan is het slim een mediator uit ons netwerk te kiezen. Om te worden bijgeschreven, moet een mediator aan diverse kwaliteitseisen van de federatie voldoen. Met een Professionals Zoetermeer mediator kunt u ervan uitgaan dat u met een professionele en ervaren mediator in zee gaat. U kunt er tevens vanuit gaan dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn ingeschreven in het nationaal register.

Voorkom juridisch “getouwtrek”. Een uitspraak van de rechter kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen alle partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op het platform eenvoudig diverse mediation prijsopgaven opvragen. U kunt dan gemakkelijk diverse mediators onderling vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. De goedkoopste? Of kiest u er voor een bij u in de buurt?

Het grootste pluspunt van betaalbare mediation uit Zoetermeer is, dat beide partijen het uiteindelijk eens worden en toch nog een oplossing vinden waar allebei aan gewerkt hebben en waar beide partijen achter staan. Een uitspraak via de rechtbank moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat hoeft zeker niet altijd in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Zoetermeer te zeggen hebben!

img

Reggy Prijs

Ik ben super begeleid door Professionals Zoetermeer. Met hun hulp was het vinden van een Mediator eigenlijk heel makkelijk. Ik zou Professionals Zoetermeer dan ook van harte aanbevelen!

img

Veerle Lefers

Ik was mijn huidige Mediator zo beu dat ik besloot om Professionals Zoetermeer in te schakelen. Nou, dat bleek een super keuze, het hele proces was soepel en ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe samenwerking.

Professionals uit andere branches in Zoetermeer

Let's Talk

Bij Professionals Zoetermeer staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier