menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Zoetermeer weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Zoetermeer

Een kundige Payroll uit Zoetermeer helpt u graag verder.

Is payrolling in Zoetermeer iets voor uw onderneming

Medewerkers in loondienst houdt in dat het goed met uw bedrijf. Het komt er dan op neer dat het bedrijf prima draait, waardoor u niet meer alles in u eentje kunt doen. Maar er zit natuurlijk ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. Er wordt van u verwacht dat u bepaalde risico’s draagt en u zult zondermeer een salarisadministratie voeren.

U krijgt als werkgever ook te maken met het begrip juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke verplichtingen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Praten we over het functioneel werkgeverschap dan hebben we het over dingen zoals mensen aannemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken voeren. Dus zaken die verband houden met de werkvloer. Wanneer we het hebben het juridisch werkgeverschap, heeft dat vooral betrekking op dingen zoals administratieve, juridische en wettelijke verplichtingen die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk te realiseren zijn, want dit gaat om de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Voor wat betreft het juridisch werkgeverschap spelen er ligt dat anders. Er is dan sprake van risico’s die u als werkgever vrij veel geld kunnen kosten, zonder dat u daar iets aan kunt doen. Denk aan een werknemer die lang ziek is en waarbij u als werkgever wel verplicht ziekengeld moet uitbetalen. Wanneer u een payroll bedrijf in de arm neemt kunt u deze risico’s ontlopen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw personeelsleden op tijd hun salaris.

U wilt meer informatie over de voordelen van payrolling voor uw onderneming? Wanneer u in Zoetermeer of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verschillende payroll deskundigen uit Zoetermeer een prijsopgave te ontvangen. U kunt dan direct zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Zoetermeer u het voordeligst uit bent.

819
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
6.263
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Zoetermeer

Professionele payrollbedrijven vanuit Zoetermeer

Als u in zee gaat met een payroll bedrijf, brengt u het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf. Dit houdt ook in dat uw personeelsleden een zogenaamd payrollcontract ontvangt van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als met een uitzendbureau, dat personeel van de ene op de andere dag bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. U blijft in dit geval functioneel werkgever.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er verandert niets onder uw medewerkers. Uw medewerkers blijven ook gewoon bij u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers in dienst, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, voert functioneringsgesprekken en ontslaat personeel. Er verandert voor u gedurende de dagelijkse gang van zaken in uw bedrijf eigenlijk niets en ook niet voor uw personeelsleden.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, doordat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, biedt u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer te voeren en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van zaken zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Heeft u hier wel oren naar en past dit ook bij uw bedrijf? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u verschillende prijsopgaven in uw mail ontvangt van payroll bedrijven uit Zoetermeer. Door payrolling wordt u als ondernemer ontzorgt en kunt u veel geld besparen.

mac
mac
img

Ik ben Nicholas de Visser, regiomanager in Zoetermeer. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Zoetermeer.

Vergelijk vrijblijvend payrolling pro’s in Zoetermeer!

Onderzoek hebben wij inmiddels voor u gedaan. Zo makkelijk kan het zijn, toch? Bij ons staan payroll bedrijven geregistreerd die uitermate ervaren professioneel zijn. Het zijn deskundigen met zeer veel ervaring in Human Resource Management. Weet u hoeveel tijd u nu kwijt bent aan uw personeels- en salarisadministratie? Hoe hoog zijn uw personeelskosten? Als u gebruik gaat maken van payrolling gaat u zeker tijd overhouden, weet u al hoe u die tijd kunt gaan gebruiken?

Nieuwsgierig hoe payrolling voor uw onderneming kan uitpakken? Vraag dan eens zonder verdere verplichtingen payroll offertes aan. U kunt nu gemakkelijk en snel op onze internetsite bij meerdere payroll bedrijven in Zoetermeer verschillende offertes opvragen. Zo kunt u eenvoudig vergelijken en kiezen met welk payroll bedrijf u wilt verder praten.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Zoetermeer te zeggen hebben!

img

Valentijn Gunnemans

Ik ben via Professionals Zoetermeer uitgekomen bij een geschikte Payroll. Door de deskundige service van Professionals Zoetermeer heb ik direct een adequate professional weten te vinden. Dit heeft mij heel wat stress bespaart!

img

Floortje Duteweert

Direct een Payroll gevonden. Ik ben goed en deskundig ontzorgd door Professionals Zoetermeer. Ook in het weekend zijn ze bereid te helpen!

Professionals uit andere branches in Zoetermeer

Let's Talk

Bij Professionals Zoetermeer staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier